Ψηφιακός
Μαστογράφος

Aspire HD

Ψηφιακός Μαστογράφος της εταιρίας Fujifilm μοντέλο Aspire HD πολύ χαμηλής δόσης ακτινοβολίας με υψηλή ευκρίνεια.

Το Aspire HD είναι το πρώτο ψηφιακό σύστημα μαστογραφίας στον κόσμο που είναι εξοπλισμένο με την επόμενης γενιάς τεχνολογία απευθείας σε ψηφιακό ανιχνευτή της Fujifilm. Ο υπερσύγχρονος ανιχνευτής επίπεδης οθόνης άμεσης μετατροπής αποτελείται από ένα διπλό στρώμα a-Se και χρησιμοποιεί τεχνολογία Direct Optical Switching αντί για τρανζίστορ λεπτής μεμβράνης (TFT) για άμεση λήψη του σήματος εικόνας πιο αποτελεσματικά και με λιγότερο θόρυβο. Ως αποτέλεσμα, η Direct Optical Switching σε συνδυασμό με μέγεθος ανάλυσης pixel 50 μm επιτυγχάνει υψηλότερο DQE σε σύγκριση με τα συμβατικά επίπεδα πάνελ και τα CR ή αναλογικά συστήματα.

Με τις υψηλές ιδιότητες απορρόφησης ακτίνων Χ του άμορφου σεληνίου, το πρώτο στρώμα συλλαμβάνει αποτελεσματικά τις ακτίνες Χ και τις μετατρέπει σε ηλεκτρικά φορτία, ενώ το δεύτερο στρώμα διεγείρει την τεχνολογία Direct Optical Switching για λήψη δεδομένων εικόνας σε υψηλή ανάλυση και χαμηλό θόρυβο.   

Παρέχοντας μέγεθος pixel 50 μm (μια απόδοση μεταξύ των υψηλότερων αναλύσεων για μαστογραφικούς ανιχνευτές επίπεδης οθόνης) και με χαμηλό θόρυβο, το σύστημα Aspire HD παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας που μπορεί να βελτιώσει την οπτικοποίηση του ιστού του μαστού και να παρέχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια ανωμαλιών.ο

Πλεονεκτήματα

Είδη εξετάσεων που πραγματοποιούνται

Εξέταση στο σύνολο του μαστού σύμφωνα με τις οδηγείες του Ιατρού.

Προετοιμασία Εξέτασης

Συνίστούμε να γίνεται προγραμματισμός ώστε η εξέταση να πραγματοποιείται μεταξύ της 5ης και 14ης ημέρα του έμμηνου κύκλου.

Δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη προετοιμασία.

Εξέταση σε συγκεκριμένο/α σημεία του μαστού για λήψη εικόνας υπέρυψηλης ανάλυσης ώστε να γίνει δυνατή ή σωστή εκτίμηση ενός ευρήματος.

Προετοιμασία Εξέτασης

Συνίστούμε να γίνεται προγραμματισμός ώστε η εξέταση να πραγματοποιείται μεταξύ της 5ης και 14ης ημέρα του έμμηνου κύκλου.

Δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη προετοιμασία.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαθέτετε προηγούμενες εξετάσεις, να τις έχετε μαζί σας κατά την προσέλευση στο κέντρο και να ενημερώσετε την γραμματεία. Σας ευχαριστούμε.