Λίγα λόγια για την έως τώρα πορεία μας

Στο διαγνωστικό κέντρο Ηρόφιλος πιστεύουμε ότι η φροντίδα της υγείας αποτελεί την πιο σημαντική ανθρώπινη πράξη. Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την αξία της πρόληψης.

Στόχος μας, εδώ και 45 χρόνια, είναι να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με προτεραιότητα τον άνθρωπο, ακουμπώντας  με σεβασμό στις ανάγκες, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, σας παρέχει άμεση και εξατομικευμένη επικοινωνία, με στόχο να κάνει την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων μία υπόθεση ανθρώπινης φροντίδας.

Σε έναν όμορφο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας θα βρείτε πληθώρα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απεικονιστικών εξετάσεων όπως ακτινογραφίες, υπερήχους, triplex, μέτρηση οστικής πυκνότητας, μαστογραφία, αξονική. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για κατ’ οίκων ακτινογραφίες σε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Η εγκυρότητα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων μας διασφαλίζεται με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO.