Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα “Σπύρος Δοξιάδης” για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις

Picture of Ηρόφιλος διαγνωστικό κέντρο

Ηρόφιλος διαγνωστικό κέντρο

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Σπύρος Δοξιάδης για την παροχή δωρεάν προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού. Το κέντρο μας συμμετέχει σε αυτό θέλοντας να παράσχει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΩΝ μια προληπτική διαγνωστική εξέταση κατά του καρκίνου του μαστού. 

Το παραπάνω πρόγραμμα στοχεύει επίσης και στη μείωση της πίεσης στο ευαίσθητο συστήματος υγείας, καθώς επίσης και στη μείωση του κόστους θεραπείας. Αποβλέπει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και στην ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο σύστημα υγείας σε μη προνομιούχες ομάδες του γυναικείου πληθυσμού της χώρας.

Παράλληλα θέτει νεες βάσεις για την σωστή λειτουργικότητα του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και την εξοικίωση και κατανόηση του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας απο τον γενικό πληθυσμό μιας και η καταγραφή και η επεξεργασία στατιστικών δεδομένων μέσω αυτού θα δώσουν τη δυνατότητα για παροχή προηγμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, κάτι το οποίο συμβαίνει ήδη σε πολλές Ευρωπαικές Χώρες.

Share:

άλλα νέα

Τι είναι η Αξονική Στεφανιογραφία

Στο διαγνωστικό Κέντρο ΗΡΟΦΙΛΟΣ μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια Αξονική Στεφανιογραφία. Τι είναι όμως και πώς υπερέχει έναντι παλαιότερων μεθόδων εξέτασης της καρδιάς. Η αξονική τομογραφία

Φορητό Ακτινολογικό και Υπερηχογράφος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δίνουμε τη δυνατότητα στους εξεταζόμενους για διενέργεια σχεδόν του συνόλου των ακτινογραφιών στον χώρο τους. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε