Ακτινογραφίες

κατ' οίκον

Η απόλυτη λύση σε άτομα με αδυναμία μετακίνησης

Tο Διαγνωστικό Κέντρο ΗΡΟΦΙΛΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ψηφιακών ακτινογραφιών στο χώρο σας. Η χρήση εξοπλίσμου τελευταίας τεχνολόγίας προσφέρει προστασία με την χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίες και σωστά και άμεσα αποτελέσματα. Οι ακτινογραφίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι θώρακος, άνω και κάτω άκρων, ισχίων, λεκάνης, γονάτων, σπονδυλικής στήλης). Η ανταπόκριση μας είναι άμεση όλες τις ώρες της ημέρας και τα αποτελέσματα αποστέλονται σε ελάχιστο χρόνο σε έσας και στον ιατρό σας.

 

Η δυνατότητα λήψης οποισδήποτε ακτινογραφίας ψηφιακά στο χώρο σας, εκτός από την χαμηλή δόση ακτινοβολίας, εξυπηρετεί στο μέγιστό βαθμό και τους συναθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή βρίσκονται σε μετεγχειρητικό στάδιο και η μετακινησή τους είναι από δύσκολη έως αδύνατη. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους στην άνεση του σπιτιού τους.

Είδη εξετάσεων που πραγματοποιούνται

Λήψη αναλυτικής εικόνας της κατάστασης της θωρακικής κοιλότητας καθώς και και της άνω κοιλίας.

Λήψη αναλυτικής εικόνας σε λεκάνη, ισχία και κατώτερης σπονδυλικής στήλης.

Λήψη αναλυτικής εικόνας σε κάθε άκρο, άνω και κάτω, για διερεύνηση καταγμάτων ή προβλημάτων στις αρθρώσεις.

Λήψη αναλυτικής εικόνας του συνόλου της περιοχής του γόνατος. Διερέυνηση πιθανών καταγμάτων ή θλάσεων.

Λήψη αναλυτικής εικόνας του συνόλου των σπονδύλων της πλάτης σας αλλά και μεμονωμένα.

Πλεονεκτήματα

Η ψηφιακή φοριτή ακτινογραφία παρέχει ακριβώς την ίδια υψήλης ποιότητας απεικόνιση όπως και η σταθερή του διαγνωστικού κέντρου.

Ο υπεσύγχρονος ψηφιακός ακτινογράφος χρησιμοποιεί την ελάχιστη απαιτούμενη δόση ακτινοβολίας έτσι είναι απόλυτα ασφαλής και για τον εξεταζόμενο αλλά ταυτόχρονα και για το οικίο του περιβάλλον.

Η ψηφιακή ακτινογραφία αποτελεί την καλύτερη λύση για την λήψη ακτινολογικών εικόνων υψηλής αξιοπιστίας σε άτομα που έως τώρα ήταν αδύνατο να μεταβούν σε ένα διαγνωστικό κέντρο λόγω κινητικών προβλημάτων ή αδυναμίας μετακίνησης.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης αποθηκέυονται σε ψηφιακά αρχεία, έχοντας σαν συνέπεια να είναι εύκολα προσβάσημα και πάντα διαθέσημα απο το διαγνωστικό κέντρο. Επίσης ελαχιστοποιείται ο χρόνος διάγνωσης μιας και ο ιατρός έχει άμεσα στη διαθεσή του τα αποτελέσματα χώρις να χρειάζεται να μεσολαβήσει ο ιδιος ο ασθενής.